Skanderborg Kommunes Feriefond

Skanderborg Kommunes Feriefond administrerer en række ferieboliger, der kan benyttes af ansatte i Skanderborg Kommune - dette gælder også for personer, der er gået på pension eller efterløn fra et job i Skanderborg Kommune.

Rengøring af ferieboligerne
Det er vores alle sammens ferieboliger, og det er billigt at leje dem. Prisen kan holdes nede bl.a. fordi, vi gør rent efter os selv. Vær derfor meget opmærksom på punkt 8 i lejebetingelserne - og efterlad altid huset, som du gerne selv vil modtage det.

OBS! Ved booking af enkeltdage - 'Valgfri dage'
Bookingkalenderen på forsíden af Contool viser kun ledige halve/hele uger. Hvis du vil finde og booke enkeltdage, skal du scrolle ned på siden og klikke på 'Se alle lejemål', der står under QUICK SØG. Find den feriebolig du ønsker og vælg 'Valgfri dage'. Så kan du se ledige enkeltdage og booke.
Klik på den dato, du ønsker at ankomme, så datoen markeres med blåt. Herefter føres markøren frem til den dato, du vil rejse hjem igen. Klik så på 'BOOK', og fortsæt som normalt.

Kontakt
Gitte Falch: 8794 7036
Susan Hasfeldt: 8794 7016
Mail: feriefonden@skanderborg.dk


God fornøjelse!

Ny bruger / Log ind

Første gang du bruger vores bookingsystem, skal du oprette dig. Klik på 'Ny bruger' og udfyld de felter, der kommer frem.

Når du er oprettet og godkendt, logger du ind ved at skrive din email-adresse og din adgangskode.

Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du trykke på "Glemt kode" og få tilsendt en ny.


Nøgler afhentes i Informationen på Fælleden, Skanderborg Fælled 1, Skanderborg. Gå ind under fanen 'Nyheder' for at læse mere.
Din mail-adresse
Din adgangskode